Om oss

Om Trysil Innredning AS

Trysil Innredning AS ble etablert av Tobias Engels (tysk snekkermester) - og Bjørn Eldar Sortodden (norsk snekkersvenn).

Til sammen har vi over 40 års erfaring i møbelsnekkerfaget. Vi har jobbet flere år sammen, og deler begge lidenskapet for møbelsnekring. Vi deler lokaler med Snekkermester Per Bjerke AS, og de er også en viktig partner av vår virksomhet.

Vi legger stor vekt på kundeservice og gir alltid litt ekstra for å holde våre kunder fornøyde. Da vår tidligere arbeidsgiver avsluttet møbelsnekringen, fikk vi mange henvendelser fra tidligere kunder som ønsket at vi skulle fortsette innenfor dette faget. Dette betyr mye for oss, og var en av grunnene til at vi ønsket å etablere Trysil Innredning AS.

Vi har god erfaring med både tradisjonelle og moderne møbler - og holder oss alltid oppdatert på nye trender, materialer og beslagsmuligheter. I godt samarbeid med våre kunder designer vi personlige møbler som dekker kundens behov og ønsker. I tillegg til tradisjonelle møbelsnekkertjenester, tilbyr vi også reparasjon og vedlikehold av nyere møbler, samt restaurering og vedlikehold av antikviteter og eldre møbler.

Se bilder av noen av våre produkter.

r
icon

Adresse

Trysil Innredning AS
Osensjøen vest 1651
2428 Søre Osen

Org.nr: 922 695 288

Kontakt

Telefon: + 47 476 84 983
E-post: post@trysil-innredning.no

Personvernerklæring

Følg oss

Laga tå glåme | Trysil Innredning ©